Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Pilflätningskurs

Tre personer står på en gräsmatta och flätar växtstöd

Lördagen 11 maj kl. 11-16

Lödöse museums stödförening bjuder in till en heldagskurs i pilflätning. Ni får lära er grundtekniken för trädgårdsflätning med pil. Vi flätar saker till trädgården som tex. växtkoner, växt- och pionstöd m.m. Du får alltså lära dig ett antal olika sätt att fläta.

Kursen leds av Charles Granström som är trädgårdsmästare och har ett företag som sysslar med design, anläggning och skötsel i Göteborg med omnejd.

När: lördagen 11 maj kl. 11-16

Var: Lödöse museum, örtagården/museets baksida

Pris: 700:- inkl. material och det finns möjlighet att köpa pil med sig hem. Allt betalas på plats under dagen, antingen via Swish eller kontant.

Hur: föranmälan krävs och det finns ett begränsat antal platser. Maila din anmälan till lodose.pedagoger@vgregion.se senast, 28/4. Betalning av kursen sker på plats.

Att tänka på

Kursen är utomhus hela dagen så klä dig efter väder. Ta med dig oömma kläder, en sekatör om du har och ett sittunderlag, då en del arbete kommer ske i marknivå.

Kontakt

Programansvarig

Ida Hilmér
E-post: ida.hilmer@vgregion.se
Telefon: 0737-315401

Senast uppdaterad: 2024-04-03 15:04