Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Butik och café

I entrén hittar du museets butik och café. Här finns noga utvalda varor av hög kvalitet. Vår vision och strävan är att så långt som möjligt erbjuda varor som är rättvist och ekologiskt producerade, för en hållbar framtid. Café Alfhild erbjuder lättare luncher, smörgåsar och go´fika. Uteservering finns i anslutning till cafét och i vår vackra örtagård. Det går även bra att ta med egen picknick/kaffekorg och en filt och slå sig ner på grönytan bakom museet.

Museibutik

Botanisera bland smidesgafflar, ljusstakar, keramikkärl och böcker. Kanske hittar du något för de minsta - här finns Fair Trade-märkta och giftfria produkter för de små. Något för alla smaker...

Café Alfhild

Hos Café Alfhild kan du under hela året få avnjuta en god kopp kaffe med tillhörande smörgås eller fikabröd. Vill man ha en lättare lunch passar våra pajer utmärkt.

Senast uppdaterad: 2021-09-09 14:30