Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet Hoppa till chatbot

Butik och kafé

I vår rymliga entré hittar du museets butik och kafé. Här finns noga utvalda varor av hög kvalitet. Vår vision och strävan är att så långt som möjligt erbjuda varor som är rättvist och ekologiskt producerade, för en hållbar framtid. Kafé Alfhild erbjuder ett begränsat utbud och service för att minska smittorisken av covid-19. Enklare fika erbjuds samt kylda drycker och glass. Uteservering finns i anslutning till kafét och i vår vackra örtagård. Det går även bra att ta med egen picknick/kaffekorg och en filt och slå sig ner på grönytan bakom museet.

Museibutik

Botanisera bland smidesgafflar, ljusstakar, keramikkärl och böcker. Kanske hittar du något för de minsta - här finns Fair Trade-märkta och giftfria produkter för de små. Något för alla smaker...

Café Alfhild

Hos Café Alfhild kan du under hela året få avnjuta en god kopp kaffe med tillhörande smörgås eller fikabröd. Vill man ha en lättare lunch passar våra pajer utmärkt.
Senast uppdaterad: 2021-05-25 13:16