Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Besök oss

Välkommen till Lödöse - Göteborgs föregångare. Här finns det massor att upptäcka, lära sig och inspireras av. Botanisera i den medeltidsinspirerade Örtagården som sommartid inbjuder till lugn och kontemplation i all sin prakt och väldoft. Eller varför inte ta en god kopp kaffe i vårt Kafé innan du kikar runt i den välsorterade museibutiken.  Fram till 31 juli erbjuder vi gratis visningar tisdag - söndag kl. 14.00. Välkomna!

Museibutik

Botanisera bland smidesgafflar, ljusstakar, keramikkärl och böcker. Kanske hittar du något för de minsta - här finns Fair Trade-märkta och giftfria produkter för de små. Något för alla smaker...

Tillgänglighet

För oss är det viktigt att alla som kommer hit får ett bra besök. Därför jobbar vi mot att bli så tillgängliga som vi bara kan! Vi arbetar hela tiden för att anpassa oss så att alla människor kan ta del av allas vårt kulturarv - var och en utifrån sina egna förutsättningar.

Öppettider

Adress och kontakt

Besöksadress: Museivägen 1
Postadress: Museivägen 1
463 71 Lödöse

Tfn: 010-441 43 80
E-post: lodosemuseum@vgregion.se

Hitta hit

Senast uppdaterad: 2016-11-28 09:30