Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Besök oss

Välkommen till Lödöse - Göteborgs föregångare. Här finns det massor att upptäcka, lära sig och inspireras av. Boka en visning eller promenera på egen hand i våra utställningar. Botanisera i den medeltidsinspirerade Örtagården som sommartid inbjuder till lugn och kontemplation i all sin prakt och väldoft. Eller varför inte ta en god kopp kaffe i vårt café innan du kikar runt i den välsorterade museibutiken. Söker ni en konferenslokal i en stämningsfull miljö med god personlig service? Det har vi det också! Välkomna att besöka oss på det sätt som passar dig bäst!

Lödöse museum befinner sig i en spännande fas då vi är mitt uppe i arbetet med att göra en ny basutställning. Detta påverkar till viss del vårt utbud av programverksamhet från och med hösten 2019 till utställningen öppnar 2021. Vi hoppas att ni har överseende med detta, och vill ta del av det utbud vi tillhandahåller under tiden.

Öppettider

Adress och kontakt

Besöksadress: Museivägen 1
Postadress: Museivägen 1
463 71 Lödöse

Tfn: 010-441 43 80
E-post: lodosemuseum@vgregion.se

Hitta hit

Senast uppdaterad: 2019-08-15 14:55