Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Musik på Museet: Mejram

Två män och två kvinnor står på en järnväg

Torsdag 27 oktober kl. 19.00

Välkommen till Musik på Museet! 

Mejram bildades 2016 i Göteborg och har landat med kropp och tyngd i melodisk pop men med fötterna i svensk och amerikansk folktradition. Den 13:e maj 2022 släppte de sitt andra album “From Town” innehållande berättelser som förmedlas med hjälp av dynamisk stämsång och genomtänkta texter förstärkt av strängar, stråkar, klaver, slagverk och ett och annat fotstamp. Välkomna på en stämningsfull kväll med låtar från både gamla och nya albumet!

 

När: Torsdag 27 oktober kl. 19
Hur: Entréavgift: 100 kr Medlemmar i Stödföreningen för Lödöse museum betalar endast 50 kr✨ Betalas i museets entré med Swish.
Föranmälan på SVs webbsida garanterar din plats. Klicka här för att komma till föranmälan.

✨ Varför bli medlem i Stödföreningen för Lödöse museum? ✨
✔  Förutom förmånliga priser på föredrag och musikkvällar så får du alltid 10% rabatt i museets butik och café (undantaget böcker och glass).
✔ Som medlem är du med och stödjer museets verksamhet. Stödföreningens främsta funktion är att bidra till museets publika funktion, ofta i form av ekonomiska bidrag som helt består av medlemsavgifter.
✔ Till exempel skulle museets Örtagård inte ha funnits om det inte vore för Stödföreningens ekonomiska bidrag, då Örtagården legat utanför museets budget sedan dess tillkomst för 25 år sedan. Läs mer om Örtagården här: https://www.lodosemuseum.se/ortagarden 
✔ Ett medlemsskap kostar 150 kr/kalenderår.
✔ Vill du bli medlem redan nu så swishar du 150 kr till 0708-999 830 (Torgny Söderlund, vice ordförande Stödföreningen för Lödöse museum). Skriv "medlem" och din mailadress.
 
 

Konserten är ett samarbete mellan Lilla Edets kommun, Lödöse Museum, Stödföreningen för Lödöse museum och SV Väst.

Medfinansiär: Genomförs med medel från Kulturrådet. https://www.kulturradet.se/
Tillgänglighet Lödöse Museum:
https://www.t-d.se/sv/TD3/Avtal/VGR/Lodose-Museum/

Senast uppdaterad: 2022-10-04 12:20