Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Musik på Museet: Johan Frendberg

En man går över en bro

Torsdag 24 november kl. 19 Vi bjuder dig på lussekatt, pepparkaka och kaffe när du bokar din plats.

Välkommen till Lödöse museum för höstens sista konsert i serien Musik på museet. På scen står artisten Johan Frendberg tillsammans med pianisten Fredrik Åkerblom. Det bjuds på låtar av Cornelis Vreeswijk, Peter LeMarc och Paul Simon med flera. Givetvis kommer det ett par låtar från hans senaste skiva.

Om artisten

Johan Frendberg har sedan början av 90-talet stått på diverse scener runt om i Västsverige som musiker och skådespelare. Den senaste tiden har han hunnit fokusera på egen musik som resulterade i en skiva i tätt samarbete med Peter LeMarc och regissören Johan Gille.

Föranmälan

När: Torsdag 24 november kl. 19
Hur: Entréavgift 100 kr Medlemmar i Stödföreningen för Lödöse museum betalar endast 50 kr✨ Betalas i museets entré med Swish.
Föranmälan på SVs webbsida garanterar din plats.

Vi bjuder dig på lussekatt, pepparkaka och kaffe när du bokar din plats till Musik på museet. 

Klicka här för att komma till föranmälan.

 
✨ Varför bli medlem i Stödföreningen för Lödöse museum? ✨
✔  Förutom förmånliga priser på föredrag och musikkvällar så får du alltid 10% rabatt i museets butik och café (undantaget böcker och glass).
✔ Som medlem är du med och stödjer museets verksamhet. Stödföreningens främsta funktion är att bidra till museets publika funktion, ofta i form av ekonomiska bidrag som helt består av medlemsavgifter.
✔ Till exempel skulle museets Örtagård inte ha funnits om det inte vore för Stödföreningens ekonomiska bidrag, då Örtagården legat utanför museets budget sedan dess tillkomst för 25 år sedan. Läs mer om Örtagården här: https://www.lodosemuseum.se/ortagarden 
✔ Ett medlemsskap kostar 150 kr/kalenderår.
✔ Vill du bli medlem redan nu så swishar du 150 kr till 0708-999 830 (Torgny Söderlund, vice ordförande Stödföreningen för Lödöse museum). Skriv "medlem" och din mailadress.

-----------------------------------------------------------------------------------

Arrangeras i samarbete med Lilla Edets kommun, Lödöse Museum, Stödföreningen Lödöse museum och SV Väst

Medfinansiär: Genomförs med medel från Kulturrådet. https://www.kulturradet.se/


Tillgänglighet Lödöse Museum: https://www.t-d.se/sv/TD3/Avtal/VGR/Lodose-Museum/

 

Senast uppdaterad: 2022-11-22 10:12