Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Musik på museet: Stinas visor

Fem musiker står och ler och ser ut att ha roligt. En del håller instrument i sin hand.

Välkomna till en härlig kväll med musik torsdag 29 september kl. 19. Göteborgsbandet Stinas visor gästar museet och spelar en egen mix av svensk och irländsk folkmusik, visa och bluegrass.

Stinas visor - Medan bäcken brusar


"Svängigt, välspelat, varmt och roligt med den lilla viktiga gnuttan av allvar"
 
Med sitt andra album Medan bäcken brusar har Göteborgsbandet Stinas visor blivit varma i kläderna i sitt skapande och fortsätter att utforska en egen mix av svensk och irländsk folkmusik, visa och bluegrass. Texterna är både vardagsnära och finstämda och handlar om att vara mitt i livet. Om vad som händer sen, när man har hittat kärleken och livet fortsätter rulla på. Om lycka och sorg, om att försöka vara sig själv och om att bli sams med en dans på köksgolvet.
 
När: Torsdag 29 september kl. 19
Hur: Entréavgift 100 kr Medlemmar i Stödföreningen för Lödöse museum betalar endast 50 kr✨ Betalas i museets entré med Swish vid ankomst till konserten.

Föranmälan här garanterar din plats:

✨ Varför bli medlem i Stödföreningen för Lödöse museum? ✨

✔  Förutom förmånliga priser på föredrag och musikkvällar så får du alltid 10% rabatt i museets butik och café (undantaget böcker och glass).
✔ Som medlem är du med och stödjer museets verksamhet. Stödföreningens främsta funktion är att bidra till museets publika funktion, ofta i form av ekonomiska bidrag som helt består av medlemsavgifter.
✔ Till exempel skulle museets Örtagård inte ha funnits om det inte vore för Stödföreningens ekonomiska bidrag, då Örtagården legat utanför museets budget sedan dess tillkomst för 25 år sedan. Läs mer om Örtagården här: https://www.lodosemuseum.se/ortagarden 
✔ Ett medlemsskap kostar 150 kr/kalenderår.
✔ Vill du bli medlem redan nu så swishar du 150 kr till 0708-999 830 (Torgny Söderlund, vice ordförande Stödföreningen för Lödöse museum). Skriv "medlem" och din mailadress.
 
 
Konserten är ett samarbete mellan Lilla Edets kommun, Lödöse Museum (Förvaltningen för Kulturutveckling), Stödföreningen Lödöse museum och SV Väst 
Senast uppdaterad: 2022-09-01 15:39