Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Musik på museet: Vier Brillen

Fem män i gula tröjor sitter på en ko

Torsdag 30 mars kl. 19

Hisingens nationalorkester – spelar svängiga visor med roliga texter. Underfundiga rim och undermåliga vitsar! Egna låtar i Hasse & Tages
och Povel Ramels anda, ofta med lokala motiv från den vitsiga staden på Västkusten. En konsert som ofelbart leder till gott humör!

Musik på museet är en del av ”Torsdagskvällar på museet”. Varje torsdag kväll händer det något på Lödöse museum. Det ett blandat program med musik, föredrag, hantverk, kurser och temavisningar.

När: Torsdag 30 mars kl. 19
Var: Cafet övre plan, Lödöse museum
Hur: Föranmälan till Studieförbundet Vuxenskolan
Kostnad: 100 kr. Betalas på plats med swish. Medlemmar i Stödföreningen för Lödöse museum betalar endast 50 kr✨


✨ Varför bli medlem i Stödföreningen för Lödöse museum? ✨
✔  Förutom förmånliga priser på föredrag och musikkvällar så får du alltid 10% rabatt i museets butik och café (undantaget böcker och glass).

✔ Som medlem är du med och stödjer museets verksamhet. Stödföreningens främsta funktion är att bidra till museets publika funktion, ofta i form av ekonomiska bidrag som helt består av medlemsavgifter.
✔ Till exempel skulle museets Örtagård inte ha funnits om det inte vore för Stödföreningens ekonomiska bidrag, då Örtagården legat utanför museets budget sedan dess tillkomst för 25 år sedan. Läs mer om Örtagården här: https://www.lodosemuseum.se/ortagarden 
✔ Ett medlemsskap kostar 150 kr/kalenderår.
✔ Vill du bli medlem redan nu så swishar du 150 kr till 0708-999 830 (Torgny Söderlund, vice ordförande Stödföreningen för Lödöse museum). Skriv "medlem" och din mailadress.
 

Konserten är ett samarbete mellan Lilla Edets kommun, Lödöse Museum, Stödföreningen för Lödöse museum och SV Väst.

Välkommen!

 

Kontakt

Programansvarig

Liselotte Öhrling
E-post: liselotte.ohrling@vgregion.se
Telelfon: 0761-389603
(Ledig fredagar)

 

Senast uppdaterad: 2023-03-23 09:10