Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Praktiska lektioner

Den här sidan är arkiverad och inte aktuell för tillfället. Vid frågor ring 010-4414383.

Under medeltiden var både barn och vuxna tvungna att ha kunskaper som de flesta av oss idag inte har. Genom att själva få arbeta med händerna eller prova olika aktiviteter får eleverna lära känna medeltiden på ett annorlunda sätt. Dock har vi begränsad möjlighet att ta emot bokade grupper under 2020.

Lödöse museum befinner sig i en spännande fas då vi är mitt uppe i arbetet med att göra en ny basutställning. Detta påverkar till viss del vårt utbud av visningar  till utställningen öppnar 2021. Observera att vi endast tar emot bokade visningar på tisdagar fram till 1 maj 2020. Från 1 maj till 19 juni 2020 tar vi emot bokningar på tisdag förmiddagar och onsdag förmiddagar. 

Vi hoppas att ni har överseende med detta, och vill ta del av det utbud vi tillhandahåller under tiden.

I de praktiska programmen kan ni välja både vardagssysslor och nöjen.
Man kan välja ett eller två praktiska moment i en lektion. Se olika kombinationsmöjligheter under respektive rubrik. Kombinera gärna en visning med en praktisk lektion.

Passar från grundskola och uppåt.

45 minuter - max 15 elever. På grund av ombyggnation erbjuds praktisk lektion endast på tisdagar till och med 1 maj. Därefter tisdag och onsdag förmiddag. 

En praktisk lektion 45 minuter utan visning - 300 kr.
En visning 45 minuter + en praktisk lektion 45 minuter -  500 kr.
Vill ni boka enbart visning så kostar det 300 kr. Läs mer om vår visning här.

Senast uppdaterad: 2017-03-20 14:30