Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Lödöse museum bygger nytt!

Information om öppethållande

Vi kommer i år att påbörja byggnationen av en ny basutställning om det medeltida livet i Lödöse. Den nya utställningen kommer att öppna under våren 2021.

Museet är öppet under byggtiden, men enskilda utrymmen kommer att vara stängda för publik under vissa perioder.
Förändringen i museet innebär också att:

• Lilla Edets filialbibliotek flyttar inom byggnaden från 1 juni 2019 och är stängt under sommaren. Biblioteket öppnar åter i september 2019.

• 2/9 - 27/9 stänger vi vår medeltidsutställning för att låta den återuppstå i ett mindre format under tiden som vi bygger vår nya basutställning. Kafé, butik, Örtagård och Varvsutställning är tillgängliga som vanligt 2/9-27/9 och givetvis efter att den mindre utställningen öppnat. Det går bra att boka visningar i höst. Vår nya basutställning invigs under våren 2021.

Vi är medvetna om att ombyggnationerna kommer att innebära en del begränsningar och olägenheter för er besökare. Vi beklagar det – men hoppas på överseende för att kunna bjuda på en ännu bättre upplevelse när den nya basutställningen är klar.

Under tiden är ni alltid välkomna till vår butik/kafé, våra program och andra aktiviteter som pågår precis som vanligt.

Kontakt och information

Programansvarig: Liselotte Öhrling
E-post: liselotte.ohrling@vgregion.se
Tfn: 0761-389603

Senast uppdaterad: 2019-09-03 11:57