Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Konferens på Lödöse museum

Boka din konferens på Lödöse museum, endast 30 minuter söder om Göteborg och 25 minuter från Trollhättan. Med detta strategiska läge kan ni konferera i en lugn och harmonisk miljö.

Vår unika museimiljö där gammalt möter nytt ger ett extra spännande inslag. Hos oss möter du en personlig atmosfär där vi gör allt för att skapa en lyckad konferens. Ni väljer själva hur ert dagsupplägg ska sys ihop.

Hörsalen på Lödöse museum kan bokas för konferenser, möten, uppträdanden, föredrag med mera. Salen kan möbleras efter önskemål. Antal sittplatser vid "biosittning" är max 80. Full konferensutrustning finns att tillgå.

Mat och dryck

Vi vet hur viktig mat och dryck är på en konferens, inte minns för att hålla koncentrationen och humöret uppe en hel dag, utan också för helhetsupplevelsen. Grupper kan beställa morgon- och eftermiddagsfika och sällskap på fler än tio personer kan beställa lunch på vardagar. 

Klicka här för att läsa om vårt café.

 

Boka visning

I samband med besöket kan ni boka en guidad visning i museets basutställning om det medeltida Lödöse, Göteborgs föregångare, och passa på att handla i museibutiken eller strosa i vår vackra Örtagård sommartid.

Kontakt

För att boka eller vid frågor, ring 010-441 43 83 (telefontid 9.00-14.30). 
E-post: jessica.randen@vgregion.se

Senast uppdaterad: 2022-02-18 10:21