Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Programverksamhet

Tvättning av händer Covi19 information

Lödöse museum håller stängt på grund av utställningsbyggnation. Museet ställer även in sina fysiska programpunkter.

Anledningen till att även programpunkter ställs in är regeringens förlängning av de nationella rekommendationerna för att stoppa smittspridningen av covid-19 samt ett fortsatt högt smittläge i Västra Götaland.

Museet planeras öppna igen i maj. Vid öppnandet sker detta på ett så smittsäkert sätt som möjligt utifrån Folkhälsomyndighetens nya föreskrifter som gäller för bland annat museer.

Våra digitala utställningar och arrangemang genomförs som planerat.

Vid frågor om specifika verksamheter eller arrangemang, se mer information på www.lodosemuseum.se.

Senast uppdaterad: 2021-04-08 10:50