Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Sommarprogram för barn (och vuxna)

barn som går på styltor

10 juli - 3 augusti

Kom och lek och ha roligt hos oss i sommar! Prova på-aktiviteter som brödbak och pilbågsskytte, eller gå på pilgrimsvandring upp på berget bakom museet. Eller varför inte styra upp ett käpphästrace med våra käpphästar vi har till utlån - en mycket uppskattad leksak både under medeltiden och idag!

Allt är gratis och ingen föranmälan krävs.

Program 10 juli - 27 juli

Tisdag - fredag kl 12-15 Pilbågsskytte.
Prova på att skjuta pilbåge.

Tisdag - fredag kl 15 Pilgrimsvandring för barn i vuxet sällskap.
Följ med på en vandring upp på berget bakom museet. Vandringen sker i kuperad terräng, och man klär sig efter väder.

Tisdag - söndag kl 11-16 Låna uteleksaker.
Gå på styltor, spela kubb, låna käpphästar, rockringar eller kasta hästsko. Allt finns att låna gratis på museet.

Program 31 juli - 3 augusti

Tisdag - fredag kl 12-15 Pilbågsskytte.
Prova på att skjuta pilbåge.

Tisdag - söndag kl 11-16 Låna uteleksaker.

Senast uppdaterad: 2018-08-06 08:47