Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Yoga och meditation i Örtagården

Söndag 9 juli kl 12-13.30

Lödöse museum inbjuder tillsammans med Michelle Fagerlund till en själavårdande stund i Örtagården med yoga och meditation. Under medeltiden var Örtagården en plats där man odlade hälsosamma växter för både mat och medicin. Men det var också en plats för stillhet och kontemplation, en liten glimt av paradiset. 

Rofyllt - idag likväl som på medeltiden

Örtagården vid Lödöse museum är en levande utställningsmiljö under ständig förändring, inspirerad av vad vi känner till om de medeltida örtagårdarna. 

- Vi vill ta tillvara på den stillsamma, unika miljön som Örtagården erbjuder idag, likväl som de gjorde under medeltiden, berättar Jessica Randén på Lödöse museum. Därför erbjuder vi nu två tillfällen under sommaren där man under ledning av Michelle Fagerlund kan ge en stund åt sitt inre, fortsätter Jessica Randén. Det första tillfället är Yoga och meditation söndag 9 juli. Det andra tillfället är Mindfulness, även det med Michelle Fagerlund, söndag 6 augusti kl 13-14.

Erfaren instruktör

Michelle Fagerlund har undervisat yoga sedan 2008, och driver företaget och webbsidan Yogamagasinet.se där hon skriver;

- Att som lärare få ge energi, inspiration och livsglädje....att få ta emot det samma... då vi alla är lärare åt varandra på ett eller annat sätt.

Michelle har flera utbildningar ibland annat olika typer av Yoga, massage och reflexologi.

Vad, var, när, hur?

Vad: Yoga och meditation

Var: Örtagården på Lödöse museum (inomhus vid regn)

När: Söndag 9 juli kl 12-13.30

 

Gratis. Ta med egen matta eller filt.

Välkommen!

Kontakt och information

Jessica Randén
tfn: 010-4414383
e-post: jessica.randen@vgregion.se

Senast uppdaterad: 2017-11-29 12:27