Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Lödöse Motornostalgiska dag

veteranbil på gräsmatta

Traditionen fortsätter med Lödöse Motornostalgiska dag! Lördagen den 24 augusti kl. 10-14 rullar allehanda pärlor i form av veteranfordon in på Lödöse museum. Eller ja, kanske inte in på museet, men likväl utanför. Musikunderhållning, poängpromenad och ögongodis utlovas!

Lödöse museum är platsen för en klassisk motorträff med stolta veteranägare och entusiaster, unga som gamla. Under dagen pågår utställning och presentation av veteranfordon av alla typer och modeller före 1989. Besökare kan rösta på sitt favoritfordon, gå poängpromenad och njuta av doften av oktan och burgare till de svängiga tonerna från The Rough Tones.

Inte bara bil

Det är en övervägande majoritet av veteranbilar som brukar delta på Motornostalgiska dagen men alla slags fordon från tiden innan 1989 är välkomna! Så traktorer, mopeder, motorcyklar, eller vad du nu kan ha - kom hit med dem!  

Lödöse museum med butik, utställningar och café håller öppet hela dagen, och ute på området säljer LNHK (Lödöse-Nygård Hockeyklubb) burgare.

Program

Kl. 10-14 Utställning av veteranfordon
Kl. 10-13 Poängpromenad
Kl. 13.00 Röstning för Peoples Choice avslutas
Kl. 13.30 Prisutdelning vid scenvagnen. Är vinnaren inte närvarande så går priset vidare till tvåan, och så vidare.

Välkommen till Motornostalgisk dag på Lödöse museum, lördag 24 augusti kl. 10-14.

Motornostalgisk dag arrangeras av Göteborgs Motorhistoriska klubb, Stödföreningen för Lödöse museum, Medborgarskolan och Lödöse museum. 

Senast uppdaterad: 2019-07-03 12:23