Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Musikal på museet: Hemma - var ligger det någonstans?

En sjungande kvinna i rödblommigklänning med texten: hemma var ligger det nånstans?

Torsdagen 21 september kl. 19

Musik på museet är äntligen tillbaka!

Denna gång kommer Lödösebon Matilda Finell som tillsammans med pianisten Teresa Indebetou har tagit fram musikalkonserten Hemma - var ligger det någonstans?

Så här beskriver Matilda själv konserten:

Hemma kan vara så mycket mer än det hem man har mellan fyra väggar. Att få känna sig hemma i ett sammanhang, att få känna sig hemma tillsammans med en person, att få känna sig hemma när man gör något som man brinner för. Alla relaterar vi till ordet hem på olika sätt. Vissa äger flera, andra äger inget. I en värld med mycket materiell fokus så vill jag påminna om att kanske en god vän behövs mer för att man ska få känna sig hemma.
 
Under konserten Hemma kommer vi att dela med oss av kända låtar från Kristina från Duvemåla, trollkarlen från Oz, West Side Story, Sound of music och Spelman på taket men även från en del mer okända låtar från bland annat Big fish och Matilda the musical. 
 
 

När: Torsdagen 21 september kl. 19-20 (ca)

Var: Lödöse museum, övre caféet

Hur: Betala din biljett på plats med swish. Man kan förboka sina biljetter via studieförbundet vuxenskolan (Musik på Museet, musikal! - SV Väst) Biljetten kostar 100kr, är du medlem i Lödöse museums stödförening kostar den endast 50kr.

Om Lödöse museums stödförening

Stödföreningen för Lödöse museum stöder museets publika verksamhet och bildades för drygt 50 år sedan. Avsikten var att främja museets verksamhet.

Några exempel som Stödföreningen bidragit med till museet är Örtagården, ett medeltida lek- och aktivitetsrum för museets besökare, besöksstolar, bi-tavlan vid bikupan och kafémuggar.

Föreningen har omkring 350 medlemmar och årsavgiften är 150 kronor. Som medlem har du 10 % rabatt i butik och kafé. Medlem blir du genom att betala in 150 kr via Swish eller Plusgiro.

Plusgiro 283242-6
Swish 1233511219 (skriv namn och adress)

Kontakt: Ingvar Ekbrand:
e-post: ingvar.ekbrand@telia.com
tel: 0707-131493

 

 

Kontakt

Programansvarig

Ida Hilmér
E-post: ida.hilmer@vgregion.se
Telefon: 0761-389603

Senast uppdaterad: 2023-09-15 09:45