Föredrag: Game of Thrones

Game of Thrones

Torsdag 21 mars kl. 18

Föreläsning om Game of Thrones på Lödöse museum!

 Ta chansen att lära dig ALLT om Game of Thrones på Lödöse museum! Efter deras uppskattade föredrag 2017 så hälsar vi Linda Antonsson och Elio M. García, Jr. åter igen välkomna tillbaka för att berätta om Game of Thrones. Denna gång med en annan infallsvinkel på historien än senaste föredraget.

TV-succén Game of Thrones utspelar sig i en medeltida fantasyvärld och baseras på bokserien Sagan om is och eld av författaren George R.R. Martin.

En värld av is och eld

Linda Antonsson och Elio M. García, Jr. är författarna som tillsammans med Martin skrivit boken En värld av is och eld – Historien om Västeros och Game of Thrones. Deras expertkunskaper om den fantasyvärld som Martin skapat sedan mitten av 1990-talet har lett till att Martin själv vänder sig till dem för att få detaljerna rätt när han skriver sina böcker samt gav dem chansen att tillsammans med honom skriva En värld av is och eld.

Föredraget avslutas med en frågestund där du kan passa på att ställa frågor till författarna och efteråt finns det tid för boksignering. 

Gratis. 
Föranmälan: liselotte.ohrling@vgregion.se

 I samarbete med Stödföreningen för Lödöse museum och Medborgarskolan.

Kontakt och information

Programansvarig: Liselotte Öhrling
E-post: liselotte.ohrling@vgregion.se
Tfn: 0761-389603

Senast uppdaterad: 2019-02-07 13:29