Fiber & Textil -hantverk och historia

Växtfärgat garn

Lördag 18 maj kl. 11-15

Är du intresserad av textilt hantverk? Eller av historia? Kanske både och?

Då är det här en dag för dig!
Lödöse museum bjuder in till en dag fylld med hantverk, material, föredrag, workshops och möten mellan människor. En dag för återskapare, hantverkare och glada entusiaster att mötas, och där man kan frossa i allt det fina som finns att ta del av gällande textilt hantverk och dess historia!

Program kommer längre fram.

 

Inbjudan - vill du vara med som aktör?

Håller du kurser och workshops i något som har med textilt hantverk att göra? Kanske vill du sälja fiber eller annat material att hantverka av? Eller färdiga produkter? Kanske vill du bara vara med och visa upp dina kunskaper och alster, som kan vara allt ifrån återskapade medeltida kläder till att sitta och spinna din slända, eller vad det nu kan vara..
Vi skulle bli jätteglada om just du vill vara med och berika denna dag!

Det kostar inget att vara med, men vi håller oss till så naturliga saker som möjligt, för att få den där robusta och gedigna känslan av både historia och kvalitet! Mer ull och mindre polyester, om man säger så ;)

Anmälan och frågor ställer du till liselotte.ohrling@vgregion.se senast den 15 april. Beskriv vad du säljer eller vad du vill hålla kurs/workshop i.

Välkomna!

Kontakt och information

Programansvarig: Liselotte Öhrling
E-post: liselotte.ohrling@vgregion.se
Tfn: 0761-389603

Senast uppdaterad: 2019-02-12 08:26