Teater: Bockarna Bruse

Får

Lördag 16 februari kl. 11.30 och 14

Den välkända sagan får ny dräkt i denna spännande musik- och sagoberättarföreställning med riksspelmannen Anna Rynefors och hennes spännande instrument. Sagan är magisk, för den ser likadan ut var på jorden vi än befinner oss.

I alla kulturer finns det getter och även troll, sagor, glädje och musik! Under föreställningen träffar vi flera djur som vi sjunger om och folkmusiken väcks till liv bland annat med en säckpipa i gosedjursdräkt!

Sagan Bockarna Bruse tar upp teman som räknetalen 1, 2, 3 och förhållandet liten, mellan, stor – men väcker framförallt läs- och berättarlusten hos barnen!

Ålder: 2-5 år.

Produktionen har tagits fram genom kursen Musik i framtidens förskola, ett samarbete mellan UNGA Musik i Syd och Musikhögskolan i Malmö.

I samarbete med Lilla Edets kommun.

Senast uppdaterad: 2018-11-26 14:26