Sommarprogram för barn (och vuxna)

barn som går på styltor

11 juli - 3 augusti

Kom och lek och ha roligt hos oss i sommar! Prova på-aktiviteter som brödbak och pilbågsskytte, eller gå på pilgrimsvandring upp på berget bakom museet. Eller varför inte styra upp ett käpphästrace med våra käpphästar vi har till utlån - en mycket uppskattad leksak både under medeltiden och idag!

Allt är gratis och ingen föranmälan krävs.

Program 11 juli - 27 juli

Tisdag - fredag kl 12-16 Pilbågsskytte.
Prova på att skjuta pilbåge.

Tisdag, torsdag, fredag kl 13 och 15 Pilgrimsvandring för barn i vuxet sällskap.
Följ med på en vandring upp på berget bakom museet. Vandringen sker i kuperad terräng, och man klär sig efter väder.

Onsdagar kl 12-15 Baka bröd och vispa smör.
Vi håller till på museets vackra baksida vid grillplatsen. Vid regn blir det något annat kul inomhus istället.

Tisdag - söndag kl 11-16 Låna uteleksaker.
Gå på styltor, spela kubb, låna käpphästar, rockringar eller kasta hästsko. Allt finns att låna gratis på museet.

Program 31 juli - 3 augusti

Tisdag - fredag kl 12-16 Pilbågsskytte.
Prova på att skjuta pilbåge.

Tisdag - söndag kl 11-16 Låna uteleksaker.

E-post: E-postadress